Antonbooks
Sportstraat 10-H | 1076 TV Amsterdam | +31(0)20-2337424

 

Antieke Boeken & zeldzame boeken


L'amateur de livres Anton W. van Bekhoven


Antieke BoekenWelkom op de website van Anton W. van Bekhoven L'amateur de livres. De onderwerpen variëren van; Kunst, Architectuur, Kunstgeschiedenis, Bibliografie & Typografie, Vlaamsche en Nederlandse Kunst, Geschiedenis, Filosofie, Middeleeuwen, Catalogie, en Antiquarische boeken over gelijksoortige onderwerpen. Wilt u direct antieke boeken bestellen uit de online catalogus dan klikt u hier dan wordt u direct doorverwezen naar de online catalogus die we op Abebooks aanbieden. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks antieke boeken bestellen via email of telefoon.AbeBooks Boekverkoper


U kunt onze boeken via Abebooks bestellen en betalen met creditcard of Paypal. Als u zich zorgen maakt over het gewicht en de porti. Laat ons dit gerust weten voordat u bestelt. We zullen de verzendkosten dan herberekenen voor u. Het kan namelijk voorkomen dat een set bestaat uit bijvoorbeeld 20 delen en soms wel meer. We zullen u de aangepaste porti dan laten weten per email. Het is ook mogelijk de boeken direct aan ons te betalen via Paypal Paypal.

Alle verzendkosten zijn gebaseerd op de standaardtarieven van de pakketpost. We kunnen de antieke boeken ook verzekerd verzenden. Laat ons weten wat u wilt. Alle zeldzame boeken zullen binnen 72 uur worden verzonden worden nadat we de bestelling hebben ontvangen en er een betaling voor de bestelling is gedaan. Hetzij via Abe of rechtstreeks aan ons. Andere vragen over ons zeldzame collectie boeken zijn welkom via telefoon : 020-2337424 of e-mail. Al onze pakketten zijn verpakt in echt dik karton en worden geleverd op een veilige manier. Wij zullen ervoor zorgen dat uw bestelling niet wordt beschadigd.
Mensen die al eerder bij ons bestelden, weten dat we bekend staan om onze zeer grondige verpakking van onze boekpakketten. Het is heel belangrijk voor ons dat de boeken die we versturen aankomen in dezelfde staat zoals wij ze u toesturen. Bekijk hier de boeken van A.W van Bekhoven online.

 

Ons adres en contactinformatie.
Anton W. van Bekhoven
L'amateur de livres
Sportstraat 10-H
1076 TV Amsterdam
The Netherlands
Tel: +31(0)20-2337424

Locate Us with Google maps.